Thank you for the love !!! Snapshot wishes you a Very Happy Valentines Day

There was an Ask me Anything post on Snapshot a few days back. I am extremely happy for the response I received over there. As promised, I am going to reply every question in this special Valentines Day post.

I also told you that two bloggers whose question I loved answering will be featured on my Blog soon. Let us find out who are they.

So these were the questions asked.

Note: I am skipping the questions from anonymous comments.

Question 1 : If you can relate your love life to a movie , then which one it is ???

Also same for Book, your love life u can relate if ? Then which book? (Asked by Jenifer Sayyed )

Answer : I believe every love story is unique. Books and movies are the imagination/experiences of the its creators. So I do not want to relate it to movies and books. I would like to keep it uniquely beautiful.

Question 2 : what is your passion? (Asked by Mzukowskiblog )

Answer : My passion is to learn those things which will add value to my life. Anything that does not add value to our life is simply waste of time.

Question 3 : Which was the craziest thing you had ever done? (Asked by Vijay Writings )

Answer: I have stopped a train that had already started moving from the platform. I was a regular passenger and that day I saw half of the train has already moved when me and my friend reached the platform. Since next train was after 2-3 hours and it was already late in the evening, I thought of running behind the train. I don’t know how many people were laughing at me. But suddenly the train stopped. The guard at the last compartment saw us and signaled to stop for a while. That was so crazy as well as lucky of me. (Of course that was an Indian train)

Question 4 :  If your blog could talk back to you, what question do you think it would ask of you? (Asked by Savio)

Answer : It may ask ” Why the hell do you publish your posts if you have to edit it a hundred times after posting?”

Question 5 : You have three roses, Red representing Love, Yellow Representing Friendship and White representing Peace. You have to give these roses to three countries that you feel are apt for it. Which countries would these be & Why? One that represents your love, one that represents friendship and one that represents peace. (Asked by Bani)

Answer : Red- Austria (I started my journey of Love in Austria)

Yellow-India (Friends close to my heart are in India)

White- Greece (I have heard from a friend that people in Greece look happy always)

Question 6 : “Falling in Love “ or Filling with love “ define ? (Asked by Enni )

Answer : Filling with love sounds better. After all why to FALL in love?

Better fill with love and RISE rather than falling in love.

Question 7 : How do you define your happiness? (Asked by Preirna)

Answer : Being able to do something for someone without sacrificing anything. Sacrificing gives happiness only to daily soap heroines.

Question 8 : What is the least you will expect from your best friend ? (Asked by Princy)

Answer : Sharing my Blog posts on her social media.

Question 9 : How would you define your love for writing? (Asked by Chirasree Bose)

Answer : I would define my love for writing with a link. Here it goes. Snapshot – An album of captured thoughts

Yes, I loved answering every question. So every question is in Red..

So now let me announce the Winners..

.

.

.

.

.

.

.

The two Bloggers whose questions I loved answering are

.

.

.

.

..

 

  1. Vijay writings – Question 3
  2. Savio – Question 4

I hope they will agree to get featured on Snapshot.

Thank you every one for asking me wonderful questions.

Happy Valentines Day!!!!!!

 

About Maya Bhat 38 Articles
A simple person with great ideas!!

17 Comments

  1. Thanks Mr/Mrs   for accepting and following my blog.

    I’m available to read your post at my convenient time.

    You have such an interesting topic I will love to read in
    your blog.

    I still remain  the simple blogger…..

    #PATRICKSTORIES
    Peace and Love

  2. Am expecting another post and funny pictures like this I just read.  You really make my day reading and viewing this one.

    Thanks. Again. You can check me up on my blog also

    Patrickrealstories.wordpress.com

    #PATRICKSTORIES
    Peace and Love

What do you think?